Privatlivspolitik

"HVORFOR ER DET VIGTIGT AT BOOKE MAKEUP OG HÅR TIL MIT BRYLLUP / SPECIEL BEGIVENHED?"
Svaret er enkelt: erfaring, uddannelse og viden. Vigtigst af alt, så skaber jeg et stressfrit og praktisk miljø. Du ønsker, at enhver ting skal være perfekt på din bryllupsdag, og det gør jeg også. Den sidste ting du har brug for er stress, om hvorvidt din makeup ser flot ud. Tag det roligt: book en professionel hår-og makeupartist, der kommer til dig på din bryllupsdag.
"JEG ER IKKE SIKKER PÅ, HVILKET LOOK JEG GERNE VIL HAVE TIL MIN BEGIVENHED; KAN DU HJÆLPE?"
Selvfølgelig! Jeg anbefaler altid, at du finder nogle billeder. Måske kan du kigge Pinterest eller nogle magasiner igennem og gemme nogle makeupfotos, som du kan lide. På dagen, hvor vi lægger din prøvemakeup vil jeg skabe et look baseret på, hvad du kan lide og hjælpe dig med at skabe det look, som du vil opnå. 
"LAVER DU BÅDE HÅR OG MAKEUP?"
Ja, jeg er ekspert i både hårstyling samt makeup.  Afhængigt af din stil og min tidsplan, samt hvor stor din brudefest er, kan jeg medbringe en af mine ekspertassistenter for at hjælpe dig med at komme igennem alt i god tid. Dette er inkluderet i den pakkepris, som jeg tilbyder dig.
"TILBYDER DU AFPRØVNING AF HÅR OG MAKEUP? HVIS JA, HVAD ER PROCESSEN?"
Jeg tilbyder prøvemakeup samt afprøvning af frisure og vil varmt anbefale det! Under prøven vil vi diskutere og prøve den makeup-stil/frisure, du har valgt og foretage eventuelle ændringer, hvis det er nødvendigt, så disse passer til netop dig. Afprøvningen vil også give dig mulighed for at bære makeuppen/frisuren dagen ud, så du, som forberedelse til din bryllupsdag, kan vurdere, hvordan disse føles og hvordan disse holder sig.
Når din bryllupsdag endelig kommer vil alt være planlagt og det vil være let som en leg!
"HVAD ER PRISERNE?"
Alle prisoplysninger kan findes ved siden af hver af de fundne tjenester HER, men hvis du vil vælge flere tjenester eller booke makeup til flere medlemmer af dit bryllup, kan du bruge kontaktfeltet ovenfor eller sende mig en chatbesked, hvor det står "Lad os chatte!" hvorefter vi udarbejder en pakkepris efter dine behov!
"HVOR LANG TID HOLDER MAKEUPPEN? OG HVILKE MÆRKER BRUGER DU?"

Makeuppen holder hele dagen uden brug af touch-ups, med undtagelse af læber (på grund af spisning, drikning osv.). Som professionel er jeg i stand til at påføre og tilpasse din makeup, så den ser lige så smuk i den 8. time, som den gjorde i den første time.

Jeg bruger kun de bedste produkter, som jeg personligt har erfaring med, for at sikre at ydeevnen lever op til kvaliteten. De vigtigste mærker, som jeg benytter mig af er Charlotte Tilbury, Marc Jacobs, Bobbi Brown, Too Faced, It Cosmetics, INGLOT, Smashbox osv. Til tider kan der dukke et par andre mærker op hist og pist, men disse er favoritterne.

"ER FALSKE ØJENVIPPER NØDVENDIGE?"
Efter min mening fuldender falske øjenvipper et makeup-look. Det er prikken over i'et, der tilføjer noget ekstra til ethvert look, hvad enten det er naturligt eller dramatisk. Jeg tilbyder øjenvipper, som supplering, til + 100DKK inklusive applikation – du får endda lov til at beholde dem, så du kan genbruge dem senere hen!
"KØRER DU UD TIL MIG? HVIS JA, HVAD KOSTER DET?"
Ja! Jeg tilbyder udkørsel, hvilket gør det mere praktisk for dig på din store dag. Derudover vil vi befinde os i komforten af dit eget hjem/lokaliteten for din makeover/bryllup. Rejseomkostninger varierer afhængigt af beliggenhed. Du skal kontakte mig med adressen, så kan prisen udregnes på baggrund af dette.
"HVORDAN BOOKER JEG DIG TIL MIN BRYLLYPSDAG?"
Under prøvemakeuppen, hvis du er tilfreds og beslutter dig for at booke mig, vil jeg opkræve 50% af det aftalte beløb, så det anbefales, at du har dette beløb til rådighed.
"HVORDAN KONTAKTER JEG DIG, HVIS JEG ØNSKER AT BOOKE DIG ELLER HAR FLERE SPØRSMÅL?"
For at komme i direkte kontakt med mig, så åbn "Lad os chatte!" på det nederste højre hjørne. Dette vises øjeblikkeligt på min arbejdstelefon, så jeg kan svare dig så hurtigt som muligt. Husk at udfylde kontaktformularen eller lade dit nummer stå i beskeden, så jeg har en måde at kontakte dig tilbage på!